Werkdrukmeter schoonmaak

Enquête

- Atlas OSG

Welkom bij de Werkdrukmeter Schoonmaak

Lees onderstaande tekst en kies dan ‘Verder’ om de vragenlijst in te vullen.

Ons bedrijf onderzoekt op dit moment of er problemen zijn met werkdruk. En zo ja, wat we eraan kunnen doen. Daarvoor vragen we je om een vragenlijst in te vullen. Hoe meer medewerkers meedoen, hoe beter we weten wat er aan de hand is. De uitkomsten van het vragenlijstonderzoek worden eerst intern besproken. Wat we daarna gaan doen, hangt natuurlijk af van de uitkomsten. We laten je snel weten hoe we verder willen gaan.

Hoe wilt u invullen?

Met beeld en gesproken tekst (meertalig).

Verder >

Je kan vragenlijst ook in een tekstuele versie invoeren. Daarvoor kan je op deze link klikken (alleen Nederlands).

Aanwijzigingen voor het invullen

Vul de vragenlijst serieus in, dan zijn de resultaten ook betrouwbaar. Geef antwoord op alle vragen. Alle vragen hebben betrekking op je eigen werkzaamheden! Denk niet te lang na over een vraag. Geef het antwoord dat het eerst in je opkomt. Twijfelt je, kies dan het antwoord dat het dichtst in de buurt komt van wat je denkt. Als je op meerdere plaatsen werkt, vul dan de vragen in voor de werkplek waarvoor deze meting wordt gedaan.

Anonimiteit gegarandeerd

De vragenlijst begint met een aantal persoonsgegevens. Deze zijn alleen nodig om te kunnen zien of werkdruk bij bepaalde groepen meer voorkomt dan bij andere. Je gegevens worden volledig anoniem opgeslagen en verwerkt. Dus niemand weet welke antwoorden je hebt gegeven. Voor het bedrijf zijn alleen totalen en de gemiddelden te zien per functie. Maar let op: Als je de enige voorman/vrouw of objectleider bent die aan de enquête deelneemt, dan zijn je resultaten op specifieke onderwerpen in de rapportage toch te herkennen.

Meer informatie?

Neem contact op met: H. Molenaar, hmolenaar@victoriaschoonmaak.nl